Free UK delivery on orders over £40

Free Europe delivery on orders over 50€

Livraison gratuite dès 50€ d'achat!

Kostenlose Lieferung in Europa bei Bestellungen über 50€

Entrega gratis a partir de 50€

Privacy verklaring

De Bellápierre Cosmetics Belgium fungeert onder de vennootschap nEYES BVBA. nEYES BVBA heeft haar maatschappelijke zetel te Olmensebaan 20, 2490 Balen , ondernemingsnummer BE 0567.931.832. Telefoon: 0477/59.60.87 nEYES BVBA erkent het belang van gegevensbescherming en privacy van persoonsgegevens van haar klanten en zal de persoonsgegevens van deze betrokkenen met de nodige zorg behandelen. Het bevestigt expliciet dat alle persoonsgegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met zowel de Belgische wet van 8 december 1992 als de Europese General Data Protection Regulation.

Wat is dat nu precies, die GDPR?

Wel, dat is een nieuwe verordening, namelijk de “Algemene Verordening Gegevensbescherming”, gekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation). Dit is een nieuwe privacywet om de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens.

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 zal deze verordening in voege treden.
We willen heel duidelijk communiceren waarvoor wij
jouw gegevens gebruiken en hoe we ze verwerken:

  • Beheer klantenbestand
  • Maillingslijst: promoties, nieuwe merken, nieuwe producten,out of stock, opleidingen, …
  • Vragen en/of opmerkingen rond bestellingen
  • Reminders en/of duplicaten van facturen
  • Inlog creëren op onze website
  • Vermelding als Selling Point op onze website
  • Opvolging betalingen en andere financiële aspecten
  • Leveringssysteem
  • Communicatie met Account Managers en/of Freelancers van de Make-up Groothandel
  • Online communicatie (social media, …)

We zullen deze persoonlijke informatie nooit zonder uw voorafgaande toestemming met andere partners of derden buiten onze firma delen.

ADMINISTRATIEVE GEGEVENS:

nEYES BVBA zal deze persoonsgegevens van haar klanten verwerken rekening houdend met volgende doeleinden: De betrokkene op de hoogte brengen van activiteiten met betrekking tot de Make-up Groothandel.

Ten alle tijden heeft de betrokkene de mogelijkheid om zijn rechten beschreven in de General Data Protection Regulation uit te oefenen. De betrokkene kan steeds volgende rechten uitoefenen:

  • Recht op informatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om alle verzamelde persoonsgegevens op te vragen bij nEYES BVBA ter inzage.
  • Recht op rectificatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om eventuele foute persoonsgegevens te laten verbeteren.
  • Recht op gegevenswissing: Indien de betrokkene wenst dat zijn of haar persoonsgegevens worden verwijderd kan de betrokkene steeds contact op nemen met info@makeupgroothandel.be om met behulp van een simpel kosteloos verzoek de verwijdering van de persoonsgegevens te vragen.

Hoe we cookies gebruiken

We kunnen cookies vragen in te stellen op jouw apparaat. De cookies laten ons weten dat je onze website bezoekt, hoe jouw relatie met ons is en hoe we jouw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Hierdoor kunnen we de website aanpassen om jouw ervaring verbeteren.

Klik op de verschillende categorieën om hier meer te weten over te komen. Je kan ook sommige voorkeuren wijzigen. Let er wel op dat het blokkeren van cookies invloed kan hebben op jouw ervaring op onze website en op de aangeboden diensten.

Essentiële website-cookies

Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om jou te voorzien van de beschikbare diensten op onze website en om sommige functies te kunnen gebruiken.

Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om de website te laten functioneren, daarom kan u deze niet weigeren zonder dat het impact heeft op de functies van de website. Je kan de cookies blokkeren of verwijderen door jouw browserinstellingen aan te passen en de cookies laten blokkeren op deze website.

Google Analytics cookies

Deze cookies verzamelen informatie in een geaggregeerde vorm en helpen ons begrijpen hoe onze website gebruikt wordt, hoe effectief onze marketingcampagnes zijn en helpen ons om de website en applicaties aan te passen om jouw ervaring te verbeteren.

Als je niet wil dat wij jouw bezoek volgen op onze website, kan je dat hier uitschakelen.

Klik hier om google analytics in/ uit te schakelen.

Andere externe diensten

We gebruiken ook verschillende externe diensten zoals Google Webfonts, Google Maps en externe videoproviders. Omdat sommige van deze providers persoonlijke info kunnen verzamelen zoals jouw IP-adres, kan je ze hier blokkeren. Let er wel op, dat dit de functionaliteit en het uiterlijk van de website kan beïnvloeden. De veranderingen krijg je te zien, zodra je de pagina opnieuw laadt.

  • Google Webfont instellingen:
  • Klik hier om google webfonts in/ uit te schakelen
  • Google map instellingen:
  • Klik hier om google maps in/ uit te schakelen
  • Vimeo en Youtube video embeds
  • Klik hier om video embeds in/ uit te schakelen

© Copyright Bellapierre cosmetics™ 2005-2022 All Rights Reserved. Bellapierre® Cosmetics, Inc.™ is a trademark of Bellapierre Cosmetics (USA) and Bellapierre Cosmetics Ltd.(Europe)