Subscribe and Get 15% Off Your First Order

Free UK delivery on orders over £40

Subscribe and Get 10% Off Your First Order

Free Europe delivery on orders over 50€

Abonnieren und 10% Rabatt auf Ihre erste Bestellung erhalten

Kostenlose Lieferung in Europa bei Bestellungen über 50€

Bestellen & Retourneren

Wij bij Bellápierre, willen je graag een leuke, simpele en succesvolle shop ervaring aanbieden. Bekijk onze voorwaarden en onze procedures, we horen het graag wanneer er vragen of opmerkingen zijn.


Bestelmethode

Online Klik op 'In winkelmand' en dan 'Doorgaan naar afrekenen'
Mail Gebruik het online formulier

Betaalopties

Online bestellingen kunnen betaald worden met kredietkaarten. We accepteren de volgende kaarten: VISA, MisterCash & MasterCard.


Bestellen en retourneren

Contacteer ons maandag t.e.m. vrijdag via mail

Cosmeticaproducten zijn zogenaamde hygiëneproducten en mogen daarom alleen geretourneerd worden als ze ongeopend en ongebruikt zijn. Geopende of gebruikte artikelen kunnen daarom niet geretourneerd worden. Sales producten kunnen ook niet geretourneerd worden. Wanneer je een product retourneert, zijn de kosten voor deze retourzending voor jouw eigen rekening. Let er wel op dat een retourverzending op je eigen risico is en dit betekent dat Bellápierre niet aansprakelijk is voor beschadigde retourzendingen. Ze is ook niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt geraken bij terugzending.

© Copyright Bellapierre cosmetics™ 2005-2024 All Rights Reserved. Bellapierre® Cosmetics, Inc.™ is a trademark of Bellapierre Cosmetics (USA) and Bellapierre Cosmetics Ltd.(Europe)